Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vasvári közelharc a rövid farkú férfiakkal

A buszváró vécéjének egy másik olvasata.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lapunk a közelmúltban olvasói fotókat tett közzé Koronavírus-megelőzés a vasvári buszváróban March 13. 10:13 a vasvári buszváró mellékhelyiségéről.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A fotókat néhány ironikus mondat is kísérte.

Olvasói fotó

Ehhez időközben a következő olvasói üzenet érkezett.


Olvasói üzenet:

Néhány megjegyzés az ironikus cikk írójának.

A buszpályaudvar takarítója egy lelkiismeretes hölgy, aki napi 4 órában dolgozik ott a kora reggeli és a késő esti órákban.

Naponta látom takarítani. Domestossal mos fel minden helyiséget. Nyilván olyan vegyszerrel takarít, amit biztosítanak.

Sokszor láttam a wc-k csempéjét takarítani. Közelharcot vív napi szinten a rövid farkú férfiakkal, akik nem találnak bele a piszoárba, akik a mosdókagylóba vizelnek, vagy épp a wc kefe tartóját használják vizelésre.

Találkoztam szarral összekent csempével, amit, miután jeleztem neki, azonnal jött és letakarított. Pedig én csak egy utas vagyok.

Igen, azt is láttam, hogy tettek ki kézfertőtlenítőt, amit pár óra múlva elloptak és a kéztörlő papír a piszoárban végezte.

Szóval míg ezt a "nyilvános wc-t" nem alakítják át fizetőssé, ahol mindenki után fertőtlenítés, van addig a kedves cikk írója ilyen állapotokkal is találkozhat.

Arról meg végképp nem tehet, hogy a felújítás során a legrosszabb járólapot választották ki takarítás szempontjából.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés