Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Korszerűsíteni kell a büki mentőállomás fűtésrendszerét

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Másfél évtizede működik mentőállomás Bükön, azóta nem újították fel a fűtésrendszerét, éppen ezért mielőbbi korszerűsítésre szorul. Elsősorban a kazánt kellene kicserélni a biztonságos üzemeltetéshez – tájékoztatott dr. Lórántfy Mária, a Nyugat-dunántúli Regionális Mentőszolgálat vezetője. A múlt év végén ugyan lezárult egy uniós projekt, abba azonban nem fért bele az önkormányzati tulajdonú vasi mentőállomás korszerűsítése. A tárgyalások már zajlanak büki városvezetés és az Országos Mentőszolgálat között, mert mielőbb orvosolni szeretnék a problémát. Valószínűleg megosztva fogják a költségeket viselni.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés