Eddig: 2 437 597 / 3 000 000 Ft, 111 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Az ékszerdoboz újabb lepusztult része: a kőszegi strand és kemping

Olvasónk elolvasta korábbi cikkünket, aztán elment fotózni. Íme az eredmény.

Az általam beküldött fényképek a kőszegi strandot és kempinget ábrázolják, továbbá a helyzet megoldását kőszegi módra. Az Önök minapi megállapítása, hogy az

ékszerdoboz

megkopott, kissé visszafogottnak tűnik - írta levelében olvasónk.

Kőszegi strand
Olvasó

A hét elején írtunk arról Szégyenfoltok az ékszerdobozon, Kőszegen 2015. July 14. 10:19 , hogy Kőszeg igazi ékszerdoboz lehetne, vannak nagyon szép részei, sajnos, több helyen csúnya foltok rondítják el. Olvasónk fotói a strandot és a kempinget ábrázolják, tényleg nem szép látvány.

Kőszegi strand
Olvasó

A gyönyörű környezetben lévő kőszegi strandot 1999-ben, Básthy Tamás polgármester idején zárták be. Azzal indokolták, hogy a városnak nincs pénze a tisztiorvosi szolgálat által előírt vízforgató berendezés felszerelésére. A 20 ezer négyzetméteres terület a medencékkel és a kiszolgáló épületekkel együtt azóta az enyészeté. Mint ahogyan az olvasónk képein is látható.

Kőszegi strand
Olvasó

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Szégyenfoltok az ékszerdobozon, Kőszegen

A határszéli kisvároson - ahogy a felvételeink is bizonyítják - sajnos lenne mit csinosítgatni.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Aktuál

Tovább az oldalra