Az ékszerdoboz újabb lepusztult része: a kőszegi strand és kemping

Olvasónk elolvasta korábbi cikkünket, aztán elment fotózni. Íme az eredmény.

Az általam beküldött fényképek a kőszegi strandot és kempinget ábrázolják, továbbá a helyzet megoldását kőszegi módra. Az Önök minapi megállapítása, hogy az

ékszerdoboz

megkopott, kissé visszafogottnak tűnik - írta levelében olvasónk.

Kőszegi strand
Olvasó

A hét elején írtunk arról Szégyenfoltok az ékszerdobozon, Kőszegen 2015. July 14. 10:19 , hogy Kőszeg igazi ékszerdoboz lehetne, vannak nagyon szép részei, sajnos, több helyen csúnya foltok rondítják el. Olvasónk fotói a strandot és a kempinget ábrázolják, tényleg nem szép látvány.

Kőszegi strand
Olvasó

A gyönyörű környezetben lévő kőszegi strandot 1999-ben, Básthy Tamás polgármester idején zárták be. Azzal indokolták, hogy a városnak nincs pénze a tisztiorvosi szolgálat által előírt vízforgató berendezés felszerelésére. A 20 ezer négyzetméteres terület a medencékkel és a kiszolgáló épületekkel együtt azóta az enyészeté. Mint ahogyan az olvasónk képein is látható.

Kőszegi strand
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Szégyenfoltok az ékszerdobozon, Kőszegen

A határszéli kisvároson - ahogy a felvételeink is bizonyítják - sajnos lenne mit csinosítgatni.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Aktuál