Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

„Kivégezték a kerékpárutat Kőszeg előtt a vasútépítő gépek”

Egy olvasói panasznak mentünk utána.

A közelmúltban felháborodott hangvételű levél érkezett a szerkesztőségünkbe:

"Kivégezték a kerékpárutat Kőszeg előtt a vasútépítő gépek" - írja olvasónk, és állítását fotókkal is alátámasztja.

"A kérdés az, hogy más alternatíva hiányában hogyan közlekedjenek a kerékpárosok Kőszegfalva irányába" - hangzik el a nem is annyira költői kérdés.

9730 Kőszeg
Olvasó

Lapunk az ügyben először megkereste a GYSEV-et, ahonnan a munkálatokat végző Homlok Zrt.-hez irányítottak minket.

9730 Kőszeg
Olvasó

"Természetesen tudunk a problémáról, ahogy az önkormányzat is, ahová előzetesen bejelentettük, hogy a vasútnak ezen a szakaszán sajnos csak így tudunk dolgozni" - mondta lapunknak Homlok Tibor főmérnök.

9730 Kőszeg
Olvasó

A kerékpárutat azóta már ideiglenesen helyreállították, ami azt jelenti, hogy a fotók által megörökített szakaszon már lehet biciklivel közlekedni; az ároképítés pedig december elejére készül el.

9730 Kőszeg
Olvasó

Homlok Tibor közölte: a projekt műszaki átadása március közepén lesz, legkésőbb addig befejeződik a kerékpárút teljes helyreállítása, a mostani ideiglenes betonburkolatot például aszfalt váltja majd fel.

9730 Kőszeg
Olvasó

A Szombathely-Kőszeg-vasútvonal 3,2 milliárdos felújításával lapunk korábban részletesen foglalkozott .

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem