"Én vagyok az erős ember, aki be akarja tartatni a KRESZ-t"

Jelentkezett lapunknál az a Mátyás király utcai lakó, aki nagy köveket tett ki a járda szélére Szombathelyen.

Én vagyok az az erős ember, aki megpróbálja betartatni a KRESZ-t - írta üzenetében az a Mátyás király utcai lakó, aki a nagy köveket ma reggelre odapakolta a járda szélére.

Csatolt egy képet is, amin látszik a várakozni tilos tábla.

Olvasó

Ma délelőtt írtuk Valaki nagyon erős volt, és csinált egy privátparkolót 2023. July 12. 11:00 , hogy szerda reggelre titokzatos szikladarabok jelentek meg a szombathelyi Mátyás király út járdáján. A képeket beküldő olvasónk azt feltételezte, hogy saját magának foglalja valaki a parkolóhelyet, kiderült, hogy pont a parkolást akarja megakadályozni.

Kövek a járda szélén
Olvasó

A köveket kihelyező lakó azt írta, ő csak be akarja tartatni a szabályokat, és megelégelte, hogy rendszeresen odaparkolnak a háza előtt a járdára. Idézte is a szabályokat:

1 nem állhatsz meg a táblánál

2. nem állhatsz meg kanyarban

3. nem állhatsz meg járdán, csak ha engedik

Azt is hozzátette, hogy a kövek maradnak a járda szélén, akkor is, ha a közterületfelügyelet bebizonyítja, hogy nincs igaza és nincs veszélyben.

Információink szerint ma a közterület-felügyelet és a rendőrség is megjelent a helyszínen. A rendőrségnek elküldtük kérdéseinket, ha válaszolnak, visszatérünk az ügyre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem