Közép-Európa leghosszabban épülő kijárata Szombathelyen

Olvasónk szerint biztosan.

Nem hiszem el, hogy ennyit kell dolgozni egy sima hátsó kijáraton. Időnként megjelennek munkagéppel, valamit dolgoznak rajta, de nem értem, miért nem lehet október óta befejezni, csak hordják szét a sarat

- írja olvasónk.
Elhúzódó építkezés
Olvasó
Olvasó

Valami igazság mindenképpen van abban, amit írt, hiszen a Nyugat szerkesztősége is épp erre a parkolóra néz így igazolni tudjuk, hogy valóban nem mostanában kezdték. Persze a télies időjárás is közrejátszhat, benne, de talán tavaszra frissen zöld fű lesz a sártenger helyén. Információink szerint egyébként egy újabb vészkijárat lesz, ha egyszer befejezik végre.

Olvasó
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem