Vigyázzanak, hazudik a Rohonci úti közlekedési lámpa!

Vagyis a mellé épített visszaszámláló.

Olvasónk különös jelenségre hívta fel figyelmünket a szombathelyi Órásház kereszteződésénél: a közlekedési lámpa melletti visszaszámlálóra. Ami mintha nem egészen a biztonságos autózás kottájából muzsikálna.

De a legjobb, ha megtekintjük videónk, mert az is van:

Ez így nagyon balesetveszélyes, hiszen pont az a számláló értelme, hogy a lámpához közeledőnek segít, mikor léphet a gázra. No, itt pedig majd lesz meglepetés, mikor a piros nem alszik ki

- írja a beküldő. Nehéz lenne vitatkozni vele: amikor egy számsor visszafelé, a nullához közelít, akkor az ember változásra számít, ebben az esetben a sárgára, majd a zöldre - és sokan bele fognak taposni a pedálba. Pedig, ahogy a fenti ábra mutatja, azzal még várhat.

Ön is tapasztalt furcsa közlekedési anomáliát Szombathelyen vagy a környékén? Küldje be nekünk, akár fotóval-videóval bizonyítva, hogy segíthessünk egymásnak az A-ból B-be megérkezés vonatkozásában, illetve kapcsán, valamint tekintetében!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra