Holdbéli tájra hasonlít a szombathelyi Vadvirág utca

A Jókai park felett fekvő zsákutca simán felkerült a legrosszabb szombathelyi utcák listájára.

”Ennél nem találsz rosszabbat” - mondta ismerősöm nemrég, amikor a Vadvirág utcát ajánlotta a Szombathely legrosszabb utcáit bemutató sorozatunkba.

Vadvirág utca kátyúk
Pálya túlélőtúrához
Mészáros D. Zsolt

Pedig nagy a verseny, bő két év alatt 24 olyan utcát találtunk a városban, amelyek állapota nemcsak az ott lakók és az áthaladók életét nehezíti meg, hanem kifejezetten balesetveszélyes is.

Vadvirág utca kátyúk
Kátyú kátyú hátán
Mészáros D. Zsolt

A Vadvirág utca tényleg versenyben van az első helyek egyikéért. Pedig frekventált helyen fekszik, az Alsóhegyen, a Jókai-park felett, közel a Bagolyvárhoz. Párhuzamos a Nárai utcával, a Batsányi János utcából ágazik el. És ezt az utcát tényleg csak a lakók használják, mert zsákutca.

Vadvirág utca kátyúk
Szép ház, elhanyagolt utca
Mészáros D. Zsolt

Az utcában szép házak sorakoznak, sok a zöld, az útburkolat viszont a Hold felszínét idézi, egymást érik a kátyúk, eső után pocsolyákkal van tele. Állandóan fenyeget a tengelytörés veszélye, napi rutin lehet a futómű-beállítás, és gyalog sem egyszerű közlekedni a kátyúk és a sár miatt.

A Vadvirág utca simán megérdemli a legrosszabb szombathelyi utcák címkét.

A képekre kattintva galéria nyílik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem