Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lehetne kicsivel kevesebb?

Olvasói vélemény az újrainduló szombathelyi zsibiről.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Augusztustól újra elindul a szombathelyi zsibvásár – számoltunk be róla tegnap, ahogyan arról is, hogy némiképp megváltozott szabályokkal. Ezekről itt olvashatnak . Egyik olvasónknak ha nem is kifogása, de – szerinte – javító szándékú hozzáfűzni valója volt. Mégpedig a házirend harmadik pontjához, amely így szól: „A zsibvásáron a helyfoglalás, áru lerakása csak az üzemeltető által meghatározott rend szerint történhet. Maximálisan elfoglalható maximális asztalfelület 5 négyzetméter.”

Olvasónk szerint ez ugyan szép, de sokkal korrektebb lenne 3 négyzetméterben maximálni a foglalható árusterületet, mert, mutatott rá, így sokkal többen árulhatnának a fedett részen, figyelembe véve az épp dúló esős időjárást is. Mi ehhez nem értünk, nem tudjuk, mennyi az ideális árusfelület a zsibin, csupán közreadjuk megvitatásra, hogy akkor igaza van-e nyájas olvasónknak ebben a kérdésben, avagy nincs. Tessék eldönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés