Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lehetne kicsivel kevesebb?

Olvasói vélemény az újrainduló szombathelyi zsibiről.

Augusztustól újra elindul a szombathelyi zsibvásár – számoltunk be róla tegnap, ahogyan arról is, hogy némiképp megváltozott szabályokkal. Ezekről itt olvashatnak . Egyik olvasónknak ha nem is kifogása, de – szerinte – javító szándékú hozzáfűzni valója volt. Mégpedig a házirend harmadik pontjához, amely így szól: „A zsibvásáron a helyfoglalás, áru lerakása csak az üzemeltető által meghatározott rend szerint történhet. Maximálisan elfoglalható maximális asztalfelület 5 négyzetméter.”

Olvasónk szerint ez ugyan szép, de sokkal korrektebb lenne 3 négyzetméterben maximálni a foglalható árusterületet, mert, mutatott rá, így sokkal többen árulhatnának a fedett részen, figyelembe véve az épp dúló esős időjárást is. Mi ehhez nem értünk, nem tudjuk, mennyi az ideális árusfelület a zsibin, csupán közreadjuk megvitatásra, hogy akkor igaza van-e nyájas olvasónknak ebben a kérdésben, avagy nincs. Tessék eldönteni.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra