Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lemondta a Quimby az Alterába Fesztivált

Közleményt adtak ki Tibi lábadozásáról és az együttes jövőbeli terveiről.

A Quimby együttes közösségi oldalán jelent meg a zenekar közleménye, amelyben bejelentették, hogy lemondják az idei Alterába fesztivált, de készülnek a Művészetek Völgyére. A zenekar közleményét - kérésük szerint - egyben, változtatás nélkül közöljük:

Quimby koncert Szombathelyen
Bonyhádi Zoltán

Kedves Közönség!

A Quimby zenekar rendkívül nehéz időszakot tudhat a háta mögött, de ahogy a világunk egy része a világjárvány elcsendesülésével párhuzamosan ébredezik, úgy mi is egyre bizakodóbban tekintünk előre.

Ez nagyban köszönhető Nektek is, köszönjük a rengeteg támogatást és pozitív energiát ami töretlenül áramlik felénk Tőletek!

Tibi terápiája már nem izolációban folytatódik, így újra kapcsolatba kerültünk egymással. Van alkalmunk személyesen találkozni, hosszú idő után megölelhettük mi is egymást. Ez mindenképpen egy fontos mérföldkő, de nem jelenti az út végét, amelyhez a feltétlen támogatásunkról biztosítottuk Tibit. A csupa jó hír mellett sajnos a július 15-ére meghirdetett Alterába Fesztiválra ígért Plusz-Mínusz koncertünket technikai okokból kénytelenek vagyunk lemondani. Elnézést kérünk azoktól, akiknek ezzel csalódást okozunk. A ,,Quimby Plusz-Mínusz“ formációval legközelebb július 30-án a 30. Művészetek Völgyében találkozhattok.

Külön szeretnénk kérni a sajtó munkatársait, hogy a fent leírtakkal összhangban ne zavarják meg Tibit a felépülésére koncentráló törekvéseiben. Köszönettel: A Quimby zenekar /p]

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra