Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Visszavonta az LMP a saját politikusait sújtó szankciókat, Ungár Péter is indulhat országos tisztségért

Éppen a választásokra nullázták le magukat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az LMP etikai bizottsága visszavonta azokat a szankciókat Kitört a paranoia az LMP-ben, Szél Bernadettet eltiltották minden párttisztségtől 2018. July 19. 10:46 , amiket a tavalyi országgyűlési választások után hoztak több politikusuk ellen - közölte a párt.

Az etikai bizottság Szél Bernadett társelnököt sújtotta például, ő ezek után - Hadházy Ákossal együtt - távozott is a pártból. Ungár Pétert is eltiltották három évre attól, hogy párttisztségekért induljon. Mindezt azért, mert a választások előtt tárgyaltak a választókerületi visszalépésekről, azaz szervezték a koordinációt. Ungár ezen kívül a Ron Werber szerződése körüli anomáliák Ungár Péter: Szerencsétlen és hülye mondat volt 2018. July 18. 12:32 miatt is felelt.

Ungár Péter Szombathelyen
Varga Mátyás

Ungár ezek után tavaly ősszel át is igazolt Ungár Péter átigazolt - eztán az LMP Vas megyei szervezetében politizál 2018. December 06. 21:17 az LMP Vas megyei szervezetébe, azóta gyakorlatilag itt politizál, ennek leglátványosabb része heti gyors sajtótájékoztató-sorozata Ungár heti gyors: ingatlanspekuláció is lehet a Gothard-kastély elbontásának terve mögött 2019. October 10. 18:42 .

A tavalyi szankciók ellen több többen is bírósághoz fordultak, amely kimondta: a határozatok nem voltak összhangban a párt alapszabályával. Így most az etikai bizottság felülvizsgálta ezeket a határozatokat, így az eltiltott politikusok, köztük Ungár Péter is indulhat az LMP november 23-i tisztújításán.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra