Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ungár heti gyors: ingatlanspekuláció is lehet a Gothard-kastély elbontásának terve mögött

Ungár a korábbiaknál még komolyabb kérdéseket szegezett Balázsynak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ungár Péter, az LMP országgyűlési képvselője a mai nap megtartotta a választások előtti, utolsó sajtótájékoztatóját. Elmondta, hogy most már kijelenthető az, hogy Balázsy Péter az egész kampányt úgy csinálta végig, hogy nem mondott le jegyzői pozíciójáról. Ungár szerint közpénzből folytatta a kampányát, hiszen fizetés nélküli szabadságra ment.

Vajon melyik Vas megyei munkavállalót engednék fizetés nélküli szabadságra, korlátlan időre úgy, hogy közben politikai kampányt folytat?

- teszi fel a kérdést Ungár.

Megemlítette, hogy továbbra sem tudjuk, hogy Balázsy mit gondol Hende Csaba hazaárulózásáról, amitől egyébként már Tarlós István, budapesti polgármesterjelölt is elhatárolódott.

Hogyan akar békét teremteni úgy, hogy a térség országgyűlési képviselője, aki egyben párttársa is, mindenkit hazaárulónak nevez, aki vele ellentétes politikai véleményt képvisel?

Varga Mátyás

Kitért arra is, hogy a hét elején bombaként robbant Borkai Zsolt Szexfotók jelentek meg Borkai Zsoltról, Győr polgármesteréről - Frissítve 2019. October 05. 17:38 , győri polgármester botránya. Az ügytől már Novák Katalin, Kósa Lajos és Gulyás Gergely is elhatárolódik. Ám Balázsy Péter sem erről, sem az esethez köthető korrupciós vádakról nem mondta el gondolatait - jelezte Ungár.

Végül beszélt arról is, hogy a Fidesz képviselőjelöltje, Horváth Gábor szerint le kell bontani a Gothard-kastélyt Lebontatná a szombathelyi Gothard-kastélyt a Fidesz képviselőjelöltje 2019. October 09. 16:59 . Ungár szerint ez összeegyeztethetetlen a polgári értékekkel. Felmerül a gyanú, hogy a város egyik legrégebbi műemlékét ingatlanspekuláció miatt szeretnék eltüntetni. Addig, amíg Balázsy nem mondja el hogy ezzel nem ért egyet, gyanítható hogy ő is támogatja a kastély elbontását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Önkormányzati választás 2019

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra