Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lócinál senki sem táncol jobban

Maroknyi közönséget szórakoztatott szerda este Szombathelyen a Lóci játszik.

Valószínű nem magyar betegség, hanem a világ minden pontján hasonlóképpen van, hogy csak annak a zenekarnak a koncertjére mennek el sokan, aminek a számai jó részét már ismeri a közönség. Na most, a Lóci játszik zenekar pont nem ilyen. Igaz két dalukat Szombathelyen a Nyugat Rádió is felkapta, így az Óh nincs és Nem táncolsz jobban (Ami egyébként e sorok írójának tegnap este óta zakatol a fejében, megállás nélkül) ismerős lehetett a helyi közönségnek, ám de mégis. Egy fecske, vagyis esetünkben két fecske nem csinál nyarat. Így hát szerda este az Agora Akusztik programsorozatának legutóbbi előadásán volt hely bőven az MSH aulában. Még jó, hogy a minőségi szórakoztatást nem publikumi mennyiségben mérik, így Lóciék is, és egyébként a közönség is eszméletlen jól érezte magát.

Lóci játszik-koncert az Agora MSH-ban
Lóci Fehér Annának írt szerelmi sanzonját is előadta
Bonyhádi Zoltán

Most azért valljuk be, Lóci nem egy rocksztár típus. De a magának kitalált imázs, a meg nem kötött csokornyakkendővel párosult geek kinézet, eleve ad neki egy bájt. Mellé pedig egy nagyon jó humorú, profi előadás. Lóci igazi figura, na. Olyan mintha Lovasi Andrást keresztezték volna Galla Mikivel. A zenéjük pedig befogadható, minőségi produktum, aminek dalszövegeiben léptennyomon ott van Lóci bája. Az eredmény pedig egy enyhén swinges gitármuzsika, markáns fúvós kísérettel. Hölgyek, urak! Tessék erre a zenekarra odafigyelni!

Lóci játszik-koncert az Agora MSH-ban
A fúvós szekció sokszor külön bulizott
Bonyhádi Zoltán

Az Agora következő szerdai akusztik programját május 18-án tartja. Akkor a Pál Utcai Fiúkból és a Kiscsillagból ismert Leskovics Gábor, alias Lecsó zenél majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra