Oktalan dallal jelentkezett a Lost Boys of Kemenesalja

A klipet a góri Festetics-kastélyban forgatták.

"A Lost Boys of Kemenesalja egy rendhagyó zenei formáció, barátságok és ötletek köré szerveződő munkássággal. A szereposztás változó, akárcsak a dalok stílusa és koncepciója. Néha verset zenésítünk meg, néha át- és feldolgozunk számunkra kedves dalokat, megint máskor pedig híres zenészek őrizetlenül hagyott hangsávjaira építünk saját dallamokat. Egy biztos: minden pillanatát élvezzük és az együtt alkotás örömét nem cserélnénk el semmiért" - írja magáról a Lost Boys of Kemenesalja, amit tagjai zenei alkotóműhelynek neveznek.

Az Oktalan dal című verset egy kemenesaljai parókián vetette papírra a szombathelyi származású és haláláig kemenesaljai evangélikus lelkészként szolgáló Kovács Imre - a zenekar tagjának, Kovács Máténak az édesapja - még a 90-es évek elején.

Mint írják, az élet fura dolga, hogy 30 évvel később ugyanabban a szobában zenésítették meg és rögzítették a dal alapjait, aho,a vers íródott. Hét évvel ezelőtt még egy szál gitáron játszották teljesen más megközelítésben, amit aztán többféle rockzenekari áthangszerelés követett, amíg végül a Lost Boys újragondolta az egészet és az Oktalan dal így nyerte el végleges és teljes formáját.

A klipet a Vas megyei Góron álló Guary-kastélyban forgatták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra