Magyar kutatás eredménye lehet majd a koronavírus elleni vakcina

Dr. Hidvégi Máté kutatócsoportja szerint a búzacsíra lehet a kulcs.

Elsőként Dr. Christian Drosten virológus professzor csapata tette közzé ezen a téren a kutatási eredményeit április végén. A megjelent tanulmány szerint a fermentált búzacsírából is nagy mennyiségben kinyerhető spermidin elnevezésű hatóanyag sikerrel veszi fel a harcot a koronavírus ellen – olvasható Dr. Hidvégi Máté academia.edu-n megjelent tanulmányában .

Dr. Hidvégi Máté
silberstein.hu

A spermidin nevű hatóanyag az élő szervezetekben megtalálható, de elsősorban a búzacsírában érdemes keresni, mert ott hatalmas koncentrációban fordul elő. A koncentrációt a Dr. Hidvégi Máté vezette magyar kutatócsoport már a ’90-es évek végén optimalizálta a búzacsíra-kivonat fermentálása révén, és ezzel a módszerrel olyan készítményt állítottak elő a világon először, amely nagy dózisú természetes hatóanyagokkal támogatja az immunrendszert a vírusok és ráksejtek elleni küzdelemben.

A nemzetközileg is elismert rákkutató biokémikus tanulmányában megerősíti, hogy az új típusú koronavírus elleni gyógyszerek kiválasztásában és kutatásában jelentős szerepet tölthetnek be az olyan, autofágiát (önemésztést) szabályozó anyagok, mint amilyen a spermidin és a fermentált búzacsíra-kivonat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech

Tovább az oldalra