„Tényleg jobb, ha nem mondja ki”

Tényleg jobb, mindenkinek, főleg a focistáknak, ha nem mondja ki Orbán Viktor, hogy mit is gondol az UEFA tiltásról? Aminek lényege, hogy a magyarok egy meccset kénytelenek zárt kapuk mögött játszani. Az ok, hogy a stadionjukban képtelen azt elérni, hogy ne üvöltsenek a szurkolók rasszista rigmusokat a vendégcsapat játékosaira. Ennyi.

Tényleg, semmiség, csak az a baj, hogy az UEFA (amelynek gazdasági hatalma mondjuk vetekszik a Coca Colával, vagyis combos kis társaság), ezt a semmiséget tűzzel-vízzel, de betartatja abban a rendszerben, amit ő finanszíroz, magának talált ki, és amiből annyi profitja van, hogy attól még Orbán Viktor is elájulna, pedig tudjuk róla, hogy nem a pénzért teszi, amit csinál.

Rasszista és hülye olvasóim miatt példákkal fogok élni, bocsánat, akit sért, de hát ide jutottunk. Az a baj…(Belga), ha mondjuk Drogbát lehuhogják a karzatról, akkor ez a mocsok elefántcsontparti srác besértődik. Van pofája, és lelke hozzá. Meg lába, amivel komoly pénzt termelt egy orosz mágnásnak, ezért aztán ő is besértődik. A Fradi anno csúnyán megjárta a U2-val, higgyétek el nem volt jó országos PR, hogy egy világhírű együttes cikiz minket. Pedig csak huhogtunk.

Hogy nincs remény a sötétségben, azt az is mutatja, hogy a sportújságok hasábjain nyilatkozó sportolók, politikusok nemcsak meg vannak sértődve, hanem haragszanak is (ja, ez is EU-s szar!), mert ez aránytalan és gonosz.

A héten az UEFA–ban minden fociegyüttest megvágtak egy zárt kapus meccsre, akik zsidóztak, cigányoztak vagy négereztek, vagyis nemcsak magyarokat, hanem olaszokat is. Ezt csak azért mondom, mert már trianonozik a Vezér Ürü, már megint a magyarokat ütik. Pont most! Amikor a szőrös talpú románokat kéne legyőznünk, hogy további esélyünk legyen a második helyen továbbjutni a VB-re. Viki gonosz ötlete volt, amiben a sajtóban partnerre talált, hogy a hiányzó eredmények helyébe tolta a politikát. Már jóval a meccs előtt lenyilatkoztak a szakértők jobbról, hogy a közönség támogatásával – akik tényleg képesek befújni egy gólt a magyar focisták lelkébe – csodát produkálunk. Hetvenezer ember. Még ezt is mondták, ami egy stadionban több mint egy Békemenet.

És most puff neki! Egy kis zsidózás, iráni zászlólobogtatás, háttal állás miatt történelmi küzdelmünket nem láthatjuk a hegyi mócok ellen?! Freud doktor forog a sírjában, amikor a Jobbik – akiknek szintén (vagyis?...) vannak kapcsolataik a foci B közepekkel – Orbánhoz fordul segítségért. Gerosan szag és családias hangulat az öltözőben. Nem is csalódnak, mint nácik. Igaz, nem tesz semmit – pedig lelövethetné az UEFA vezérkarát – de legalább megmondja nekik az igazat. Ravasz ez a Viki, hiába nem mondta ki a véleményét, minden rendes magyar ember érti, mire gondolt. Egyszerre fogott kint és bent egeret. Ezt csináljátok utána! Sajnos, még mindig elég sokan vannak.

A baj az, hogy én nem vagyok rendes magyar ember, inkább a zemberek közé tartozom, de én is sejtem, mit érezhet Viktor, hogy bár nem maradt el a meccs, de az ő népe nem láthatja. Gondolom, neki vannak kapcsolatai a biztonsági őrséggel, ő látni fogja. Románia térdre kényszerítése széles vásznú plazmán, talán még a kétharmadot is visszahozhatja neki. Horthy is ebben bízott. Most meg kihúzták a falból a dugót! Hajrá magyarok!

Visszatérve az idiótákhoz, ha nem értitek meg, hogy a rasszizmus nem játszik ezen a játéktéren, akkor hamar megtanuljátok. Lényegében elég háromszor-négyszer behuhogni magadat a karanténba, ahonnan nincs se ki, se be. Vagyis nem fognak magyar focistákat szerződtetni, nem jön ide C. Ronaldo edzősködni, kiszivattyúzzák azt a rengeteg pénzt, kénytelen lesz eladni a verdáját a Dzsudzsák Balázs, ha kiraknak minket az UEFA ligából. A magyar út a fociban sem működik. De tudja ezt jól Viktor, akinek felcsúti focivállalkozása biztos jövőt ígér népének, igaz, ez csak a legszűkebb kör, mondom, családias a hangulat, stoplis cipők kopognak a kövezeten, kész a húsleves.

Őszinte leszek, engem is bánt, hogy nem méltányolták az UEFA-ban, mennyire is utáljuk mi a románokat, és szeretjük Erdélyt. A vicc az, hogy volt olyan sportvezető és politikus, aki kimondta a száján, ami a szívét nyomta. A büntetés aránytalan, mert a soron következő meccsünk a román. Jobb lett volna Andorra. Amikor mi zsidóztunk, Izrael, USA neheztelt. Ki nem szarja le őket, mindjárt kezdődik a román – magyar. Hajrá magyarok!

Egyedül csak a focistákat sajnálom. Rossz helyen, rossz időben rúgják a bőrt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény