Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szombathelyi vállalkozó nyert nemzetközi díjat Ausztriában

Gosztola Anita karácsonyi szalont működtet Bécsben.

Kihirdették az idei, ausztriai Prestige Awards díjakat, amelyben az országok legjobb vállalkozásit díjazták - írja az orf.at .

A londoni székhelyű Prestige Awards kiadvány a szakemberek és a fogyasztók számára nyújt információt az országuk legfrissebb híreiről és fejleményeiről. Ausztriában a Corporate Livewire Austria Prestige Awards választja ki azokat a kis- és középvállalkozásokat, amelyek piacuk legjobbjának bizonyultak az elmúlt 12 hónap során.

Gosztola Anita
orf.at

Ausztriában a díjazottak között van a Wiener Christmas Salon, amelyet az osztrák főváros szívében üzemeltet immáron négy éve az a Gosztola Anita, aki a Vas megyei Celldömölkön született. A szalon már számos díjat elnyert fennállása óta, most, ezzel a legújabbal értékelték az osztrák karácsonyi hagyományok bemutatását, az innovációt, és a magas minőségű szakértelmet is.

A Prestige Awards bírálóbizottsága döntéseit olyan területekre alapozza, mint a szolgáltatás kiválósága, a nyújtott termék/szolgáltatás minősége, innovatív gyakorlatok, érték, etikai vagy fenntartható munkamódszerek, valamint a teljesítmény következetessége.

Gosztola Anita a Nyugatnak elmondta, már Bécsben él, nincs bejegyzett lakcíme Szombathelyen. Ám haza anyukájához Celldömölkre jön. Élete nagy részét a középiskola elvégzésétől ezidáig Szombathelyen töltötte és második otthonának tekinti.
orf.at

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra