Magyarok kapták a búvárfotós aranyérmet egy világversenyen

A nyertes kép egy hajóroncsot és egy sügért ábrázol.

A koronavírus miatti kényszerszünet után a Nemzetközi Búvár Szövetség (CMAS)ismét megrendezte Madeirán a 18. Búvárfotós és 4. videós világbajnokságot. És ha már világbajnokság, akkor Magyarország máris hozott egy aranyat, hiszen a zsűri Lőrincz Ferenc és Takács Yvette lenyűgöző fotóját találta a legjobbnak nagylátószögű kategóriában. A győztes fotón a Cordeca hajóroncs előtt elúszó sügér látható.

Az aranyérmes fotó
Lőrincz Ferenc/Takár Yvette

„Ez egy rendkívül összetett, művészettel átitatott sportág. Takár Yvette modell segítségével sikerült egy tényleg ütős fotót produkálnunk. Nagyon örültem annak, hogy a koronavírus járvány miatt másfél éves szünet után ismét volt világverseny, melyen maradandót alkottunk” Mondta el a fotóról Lőrinc Ferenc

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra