Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már csak pár napig használhatja a Facebook régi felületét

Ha tetszik, ha nem, szeptembertől már csak az új dizájn lesz elérhető.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Márciusban kezdte el tesztelni új felületét a Facebook, amit akkor még csak felajánlott a felhasználóknak kipróbálásra. Nyár elején aztán már kéretlenül is átállt a kinézet az újra, de egyelőre még megadja a lehetőséget, hogy visszakapcsoljuk a régit.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Érezhető, hogy a Facebook kaméleonléptekben vezeti be az új dizájnt. Lassan egy éve tökéletesítgetik felhasználói visszajelzések alapján és elég időt hagytak azoknak is, akiknek szokniuk kell az újdonságokat.

De hát egyszer minden jó véget ér. Akik eddig homokba dugták a fejüket és úgy csináltak, mintha nem is lenne új kinézet, azokat a napokban egy üzenet fogadta, melyben a Facebook közli, hogy ketyeg az óra.

A jobb felső sarokban lenyíló fiók beállításoknál található „Váltás a klasszikus Facebookra” gomb alatt is olvasható, hogy ez a felület szeptembertől nem lesz elérhető.

facebook

Az új dizájn egyébként nem pont azokat a reakciókat váltotta ki, amit a tervezők reméltek. Hiába törekedtek rá, hogy átláthatóbb és kezelhetőbb legyen, rengeteg felhasználó épp arra panaszkodik, hogy képtelenség kiigazodni az új platformon.

Bevallom, elsőre nekem sem volt szimpi az új kinézet, ellenben az idő előrehaladtával sem lett az. Azt a közfelháborodást viszont túlzásnak érzem, amit okozott.

Megváltozik igazából bármi is az életünkben ettől? Emlékszik még bárki is a Facebook kettővel, ne adj’ Isten hárommal ezelőtti kinézetére?

Erre emlékszik még valaki? Na ugye!
facebook

Én már nem igazán emlékszem, arra viszont igen, hogy minden alkalommal ki voltunk akadva, hogy az új mennyivel trébb, mint a régi, de a kiakadás nagyjából egy hónapig tartott, aztán szépen ment minden tovább.

Már csak pár napunk van elbúcsúzni a klasszikus kinézettől, úgyhogy azt ajánlom, most mindenki Facebookozzon annyit, amennyit csak tud. Közben meg szavazzon is egyet nálunk:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tech

Hirdetés