Már készülnek Szombathely újabb óriás falfestményei

A Bloomsday-re nyerik el végső pompájukat.

Készülnek Szombathely újabb óriás falfestményei, amik Bloomsday-re nyerik el végső pompájukat - derült ki a Bloomsday Szombathely Facebook-bejegyzéséből. Hozzátették, hogy az alkotókat, Szabó Eszter Leopold Bloom-díjas magyarországi és Aideen Barry írországi képzőművészeket, valamint Szántó István szakmai koordinátort Horváth Soma alpolgármester is meglátogatta.

Bloomsday Szombathely Facebook-oldal

Az átadásra és felavatásra június 16-án 15 órakor került sor a Zrínyi utca-Batthyány tér találkozásánál.

Bloomsday Szombathely Facebook-oldal

A 2022-es Bloomsday teljes programja itt Ezzel a programmal nemzetközi hírnévre is szert tehet Szombathely June 07. 15:04 érhető el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra