3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Már majdnem kész a szombathelyi Szent István király utcai híd

"Egészen úgy néz már ki, mintha…"

Jól halad a szombathelyi Szent István király utcai híd Szombathelyen - derült ki abból a videóból, amit Tóth Kálmán, a körzet képviselője töltött fel Facebook-oldalára szombaton.

Egész jól áll a munka
Facebook/Tóth Kálmán

Ahogy arról már többször is beszámoltunk, a híd miatt többször is egymásnak feszült az Éljen Szombathely! és a Fidesz-frakció, főként azért, hogy ezt Le kell zárni a Szent István király utcai híd egyik sávját Szombathelyen, mert balesetveszélyes 2021. July 12. 15:31 vagy a Markusovszky kórháznál Fidesz: a Szent István-király utcai híd simán kijött volna a Safó-pénzből 2021. July 13. 16:17 lévőt érdemesebb-e felújítani.

Látványosan rossz állapotban volt a régi híd
Mészáros D. Zsolt

A szentkirályi híd felújítása egyébként már több éve napirenden van, az önkormányzat kért állami támogatást Nekiállnak a zanati „Füvészkert” utcának, viszont egyelőre nem lesz hídfelújítás a Szent István utcában 2022. July 12. 14:52 is rá, ez azonban kevésnek bizonyult. Tavaly nyáron még arról írtunk, Nekiállnak a zanati „Füvészkert” utcának, viszont egyelőre nem lesz hídfelújítás a Szent István utcában 2022. July 12. 14:52 hogy a közbeszerzési kiíráshoz képest jelentős többletköltség merült fel, amire nincs forrása a városnak, így új közbeszerzést írtak ki.

Végül 207 millió forintot 200 millióval lesz drágább a balesetveszélyes szombathelyi híd felújítása 2022. December 07. 07:15 tett hozzá a felújításhoz az önkormányzat, így kapott zöld lámpát a felújítás. A munkákat április elején kezdték, a híd a tervek szerint október végére készül el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet