Már majdnem kész a szombathelyi Szent István király utcai híd

"Egészen úgy néz már ki, mintha…"

Jól halad a szombathelyi Szent István király utcai híd Szombathelyen - derült ki abból a videóból, amit Tóth Kálmán, a körzet képviselője töltött fel Facebook-oldalára szombaton.

Egész jól áll a munka
Facebook/Tóth Kálmán

Ahogy arról már többször is beszámoltunk, a híd miatt többször is egymásnak feszült az Éljen Szombathely! és a Fidesz-frakció, főként azért, hogy ezt Le kell zárni a Szent István király utcai híd egyik sávját Szombathelyen, mert balesetveszélyes 2021. July 12. 15:31 vagy a Markusovszky kórháznál Fidesz: a Szent István-király utcai híd simán kijött volna a Safó-pénzből 2021. July 13. 16:17 lévőt érdemesebb-e felújítani.

Látványosan rossz állapotban volt a régi híd
Mészáros D. Zsolt

A szentkirályi híd felújítása egyébként már több éve napirenden van, az önkormányzat kért állami támogatást Nekiállnak a zanati „Füvészkert” utcának, viszont egyelőre nem lesz hídfelújítás a Szent István utcában 2022. July 12. 14:52 is rá, ez azonban kevésnek bizonyult. Tavaly nyáron még arról írtunk, Nekiállnak a zanati „Füvészkert” utcának, viszont egyelőre nem lesz hídfelújítás a Szent István utcában 2022. July 12. 14:52 hogy a közbeszerzési kiíráshoz képest jelentős többletköltség merült fel, amire nincs forrása a városnak, így új közbeszerzést írtak ki.

Végül 207 millió forintot 200 millióval lesz drágább a balesetveszélyes szombathelyi híd felújítása 2022. December 07. 07:15 tett hozzá a felújításhoz az önkormányzat, így kapott zöld lámpát a felújítás. A munkákat április elején kezdték, a híd a tervek szerint október végére készül el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet