Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Márciusban indulhat a fizetős koronavírus-oltás Magyarországon

A magáncég célja az is, hogy minél több vakcinához juttassanak a magyar államnak is.

Egy magáncég bejelentette, hogy ha minden tervük sikerül, március végén elkezdhetik a fizetős védőoltást Magyarországon. Jelenleg a hatóságok előtt van az oltási tervük, annak jóváhagyására várnak.

Így konkrét oltási időpontokat nem tudnak adni, de a hírek szerint a cég tartja magát önként vállalt garanciájukhoz: arról van szó, hogy az oltásban való részesüléshez szükséges ötezer forintos előfoglalást kezelési költség nélkül visszatérítik azoknak, akik előzetesen foglaltak ugyan vakcinát, később azonban mégis úgy döntöttek, hogy nem kívánnak élni a lehetőséggel.

A cég munkatársai több hetes előkészítés után kezdtek helyszíni tárgyalásokat egy, az EU által engedélyezett COVID-19 vakcina gyártójával. A magán-egészségügyi beszerzésen túl alapvető céljuk az is, hogy minél több vakcinához juttassák a magyar államot is - közölték.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra