Márciusban másfél napig karbantartás miatt elérhetetlen lesz a Telekom alkalmazás

Cserébe ingyen mobilnet jár.

Karbantartás miatt másfél napig, március 14-én este hattól március 16-án reggel nyolcig nem lesz elérhető a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál - írja a társaság közleményében.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Hozzátették, a karbantartás miatt március 14-én csütörtökön az üzletek is a nyitvatartási időnél hamarabb, 18 órakor bezárnak. Probléma esetén elérhető lesz a 1414-es lakossági és a 1400-ás üzleti telefonos ügyfélszolgálat, de ez is csak korlátozottan tud az ügyfelek segítségére lenni, így a várakozás ideje az átlagosnál hosszabb lehet.

Közölték, a mobil- és otthoni (vezetékes) szolgáltatások a karbantartás alatt is működni fognak. Vagyis az otthoni telefon, internet és a TV szolgáltatás működni is fog.

A Telekom közleményében megjegyezte, a karbantartás ideje alatt korlátlan netet biztosítanak minden lakossági és üzleti mobil ügyfelünk számára belföldön.

Külföldi tartózkodás esetén pedig az EU-ban 5 GB netet, míg EU-n kívül 2 GB netet biztosítanak. Ennek aktiválása automatikus lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech