„Mától lelkiismeretfurdalás nélkül emelem az áraimat”

Egy szolgáltatással foglalkozó vállalkozótól kaptunk levelet.

„A tegnapi nap margójára” – ez a címe annak az olvasói levélnek, amit még tegnap kapott szerkesztőségünk.

A folytatásból azt gyanítjuk, a levélírónk arra céloz, hogy a Fidesz magabiztos győzelmet aratott az országgyűlési választásokon.

A levél így szól:

"Mint lakossági szolgáltató, felhatalmazva érzem magam arra, hogy mától lelkiismeret-furdalás nélkül emeljem áraimat. Eddig voltak kétségeim, amikor annyit kellett kérni az adók és költségek miatt egy szolgáltatásért, amennyi kb. egy kisnyugdíjas egész vagy fél havi nyugdíja. Ma reggelre másként látom a dolgokat.

Ha itt mindenki más szerint jó irányba mennek a dolgok, akkor nekünk, kis szolgáltatóknak is be kell állni a sorba."

Jól szeretnénk magunkat érezni mi is, akik nem a korrupt túlárazott beruházásokon dolgozunk.

"Virágosok, butikosok, festők, bádogosok, kőművesek, burkolók, kis szervizesek, pékek, cukrászok, kézművesek, könyvelők és minden egyéb szolgáltatók, akik eddig nem mertétek kimondani mennyibe kerül a munkátok - mostantól álljatok ki magatokért és kérjétek el bátran amit el kell kérni...”

- írja olvasónk, aki ezzel a konklúzióval fejezi be írását:

...mert itt mindenkinek minden jó úgy ahogy van!

(Címlapképünk illusztráció)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem