Némethy Máriát, a városi tévé munkatársát nevezték ki a szombathelyi Médiaközpont élére

Az új igazgató színészként is dolgozott, és műsorvezető is volt.

A szombathelyi közgyűlés A közgyűlés, ahol mindenki hajlandó volt engedni és együttműködni 2020. September 24. 08:38 zárt ülésén nevezték ki a Médiaközpont új igazgatóját, Némethy Máriát.

Az igazgatói posztra kiírt pályázaton heten indultak Heten pályáztak a szombathelyi Médiaközpont igazgatói székére 2020. August 25. 14:33 , csak ketten, Danka Lajos és Komondi Péter vállalta Volt országgyűlési képviselő és volt stúdióvezető is pályázott a szombathelyi Médiaközpont élére 2020. September 17. 16:57 a nyilvánosságot.

Némethy Mária a 2015-ös Hollywood Movie Music Classicson.
Bonyhádi Zoltán

A pályázatot azért kellett kiírni, mert a tavaly kinevezett igazgatót visszaélések gyanúja Szabálytalan kiküldetések és bankkártyás fizetések, 760 ezer forint autóhasználatra - Itt a jelentés a Médiaközpontról 2020. February 20. 10:21 miatt leváltották, megbízott igazgatónak Török Tibort, a Savaria Fórum főszerkesztőjét nevezték ki, Török Tibor lett a szombathelyi Médiaközpont ideiglenes igazgatója 2020. February 27. 18:38 az ő megbízatás szeptember végéig szól.

Némethy Mária a városi tévé munkatársa, konzulens és műsorvezető. Politológusként végzett az ELTE-n, az egyetem után az egyik országos kereskedelmi tévénél lett műsorvezető, közben elvégezte Gór-Nagy Mária Színi tanodáját.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet