Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Némethy Máriát, a városi tévé munkatársát nevezték ki a szombathelyi Médiaközpont élére

Az új igazgató színészként is dolgozott, és műsorvezető is volt.

A szombathelyi közgyűlés A közgyűlés, ahol mindenki hajlandó volt engedni és együttműködni 2020. September 24. 08:38 zárt ülésén nevezték ki a Médiaközpont új igazgatóját, Némethy Máriát.

Az igazgatói posztra kiírt pályázaton heten indultak Heten pályáztak a szombathelyi Médiaközpont igazgatói székére 2020. August 25. 14:33 , csak ketten, Danka Lajos és Komondi Péter vállalta Volt országgyűlési képviselő és volt stúdióvezető is pályázott a szombathelyi Médiaközpont élére 2020. September 17. 16:57 a nyilvánosságot.

Némethy Mária a 2015-ös Hollywood Movie Music Classicson.
Bonyhádi Zoltán

A pályázatot azért kellett kiírni, mert a tavaly kinevezett igazgatót visszaélések gyanúja Szabálytalan kiküldetések és bankkártyás fizetések, 760 ezer forint autóhasználatra - Itt a jelentés a Médiaközpontról 2020. February 20. 10:21 miatt leváltották, megbízott igazgatónak Török Tibort, a Savaria Fórum főszerkesztőjét nevezték ki, Török Tibor lett a szombathelyi Médiaközpont ideiglenes igazgatója 2020. February 27. 18:38 az ő megbízatás szeptember végéig szól.

Némethy Mária a városi tévé munkatársa, konzulens és műsorvezető. Politológusként végzett az ELTE-n, az egyetem után az egyik országos kereskedelmi tévénél lett műsorvezető, közben elvégezte Gór-Nagy Mária Színi tanodáját.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra