Lehet, hogy ön is Magyarország legkedveltebb munkahelyeinek egyikében dolgozik

Íme Magyarország legjobb munkahelyei.

A Magyarország legjobb munkahelyeit listázó kutatást a Munkahelyeink.hu készítette el. Az egyedi módszertani kritériumrendszert alkalmazó lista első helyére az Audi Hungaria került, dobogós lett még a Bosch Magyarország és a Penny Magyarország, az élbolyba pedig többek között a McDonald's gyorsétterem és a Magyar Telekom is bekerült – írja a kutatást szemléző Blikk.

A válaszadók több munkavállalói szempont alapján értékelték a munkahelyeket, ezek a következők: juttatási csomagok, előrelépési lehetőségek, a munka és magánélet egyensúlya, menedzsment, vállalati értékek, kultúra és eljárásrendek.

A korábbi és jelenlegi munkavállalók véleményéből kiderült, hogy Magyarországon tavaly a legkedveltebb munkahelyek az alábbiak voltak:

1. Audi Hungaria

2. Bosch Magyarország

3. PENNY

4. McDonald’s Magyarország

5. Lidl Magyarország

6. MÁV-START

7. SPAR Magyarország

8. Magyar Telekom

9. Continental Hungary

10. eMAG

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság