„Csak meg kell tanulni a menetrendet, ennyi az egész”

A Blaguss-buszokról és a megújult tömegközlekedésről kérdeztük a szombathelyieket.

Idén először mentünk ki a városba, hogy megkérdezzük az embereket egy egészen friss változással kapcsolatban.

2022. január elsejétől a Volánbusz helyett A Volánbusz bíróságra megy, mert elveszítették a szombathelyi helyijárat működtetésére kiírt pályázatot 2021. August 04. 19:02 az osztrák-magyar tulajdonú Blaguss Agora Hungary Kft. működteti a helyijáratokat Nemcsak a menetrend, de a buszjáratok is megváltoznak Szombathelyen 2021. October 22. 10:52 Szombathelyen. Az utasok számára talán még ennél is fontosabb, hogy szintén január elsejétől új menetrend Elkészült a Blaguss szombathelyi menetrendi füzete 2021. December 14. 17:27 és részben új járatszámozás lépett érvénybe.

Nem volt könnyű dolgunk, hiszen sokan azok közül sem utaztak még az új járatokon, akik éppen a felszállásra vártak a belvárosi buszmegállókban. Ennek ellenére sokan úgy érezték, hogy meg kell szólalniuk a témában, ami azért is meglepő, mivel a korábbi témáinknál nem mindig volt egyszerű megszólalókat találni.

Akiknek volt tapasztalatuk az új szolgáltatással kapcsolatban, legtöbben azt mondták, hogy összességében elégedettek „Elhoztuk a 21. századot” – Bemutatták, milyen buszok járnak Szombathelyen január 1-től 2021. June 30. 11:20 az új buszokkal és a menetrendekkel, de azért akadnak még hiányosságok és elégedetlen emberek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video