„Csak meg kell tanulni a menetrendet, ennyi az egész”

A Blaguss-buszokról és a megújult tömegközlekedésről kérdeztük a szombathelyieket.

Idén először mentünk ki a városba, hogy megkérdezzük az embereket egy egészen friss változással kapcsolatban.

2022. január elsejétől a Volánbusz helyett A Volánbusz bíróságra megy, mert elveszítették a szombathelyi helyijárat működtetésére kiírt pályázatot 2021. August 04. 19:02 az osztrák-magyar tulajdonú Blaguss Agora Hungary Kft. működteti a helyijáratokat Nemcsak a menetrend, de a buszjáratok is megváltoznak Szombathelyen 2021. October 22. 10:52 Szombathelyen. Az utasok számára talán még ennél is fontosabb, hogy szintén január elsejétől új menetrend Elkészült a Blaguss szombathelyi menetrendi füzete 2021. December 14. 17:27 és részben új járatszámozás lépett érvénybe.

Nem volt könnyű dolgunk, hiszen sokan azok közül sem utaztak még az új járatokon, akik éppen a felszállásra vártak a belvárosi buszmegállókban. Ennek ellenére sokan úgy érezték, hogy meg kell szólalniuk a témában, ami azért is meglepő, mivel a korábbi témáinknál nem mindig volt egyszerű megszólalókat találni.

Akiknek volt tapasztalatuk az új szolgáltatással kapcsolatban, legtöbben azt mondták, hogy összességében elégedettek „Elhoztuk a 21. századot” – Bemutatták, milyen buszok járnak Szombathelyen január 1-től 2021. June 30. 11:20 az új buszokkal és a menetrendekkel, de azért akadnak még hiányosságok és elégedetlen emberek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video