Elkészült a Blaguss szombathelyi menetrendi füzete

Jó hír azoknak, akik nem szeretnek telefonon szöszmötölni a menetrenddel.

Elkészült és december 14-től már bárki meg is vásárolhatja a Király utcai Tourinform irodában a Blaguss szombathelyi menetrendi füzetét. Benne egy nagyméretű vonalhálózati térképpel és sok hasznos információval – írja Facebook-oldalán a cég.

Ilyet kell keresni.
Blaguss Agora Hungary Kft.

Az osztrák-magyar Blaguss Agora Hungary Kft. veszi át „Elhoztuk a 21. századot” – Bemutatták, milyen buszok járnak Szombathelyen január 1-től 2021. June 30. 11:20 ugyanis a Volántól a szombathelyi tömegközlekedést 2022. január 1-jével. Már megmutatták az új buszokat, Így néznek majd ki az új szombathelyi helyijáratok 2021. November 29. 12:13 megvan az új menetrend, Nemcsak a menetrend, de a buszjáratok is megváltoznak Szombathelyen 2021. October 22. 10:52 azt is tudjuk, hogy hol lesznek a jegyautomaták, Megvan, hol lesznek a Blagussnak jegyautomatái Szombathelyen 2021. November 11. 11:38 elindult a GYIK-oldaluk, Lehet-e jegyet váltani a buszon? Hol van az új menetrend? – Elindult a Blaguss GYIK-oldala 2021. November 24. 13:38 elkészült az útvonaltervezőjük és hamarosan a mobilapplikáció is meglesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos