Megint csak gyengült a forint

Alig változott, kissé gyengült a forint árfolyama péntek reggelre az előző estihez képest a nemzetközi devizakereskedelemben. A hét eleji kezdéshez képest a forint árfolyama vegyesen alakult.

Az eurót 381,01 forinton, az előző esti 380,51 forintnál kissé magasabban jegyezték reggel hét órakor. A dollár jegyzése szinte változatlan, 359,49 forint volt reggel az előző esti 359,48 forint után. A svájci frankot magasabban, 384,94 forinton jegyezték 384,66 forint után.

Péntek reggeli jegyzésén a forint 0,7 százalékkal áll erősebben a hét eleji kezdésnél az euróval és a svájci frankkal szemben, valamint 0,2 százalékkal gyengébben a dollár ellenében.

A februári kezdéshez képest 0,2 százalék erősödést ért el a forint péntek reggelre a dollár ellenében, 2,6 százalékkal erősödött az euróval és 2,0 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Az év eleji jegyzésnél 4,6 százalékkal áll erősebben a forint az euró és a svájci frank ellenében, 3,7 százalékkal erősebben a dollárral szemben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság