Hát megint csak gyengült a forint

Az eurót reggel hét órakor 388,75 forinton jegyezték.

Gyengült csütörtök reggelre a forint az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az eurót reggel hét órakor 388,75 forinton jegyezték, kissé magasabban az előző este hat órai 388,04 forintnál. A dollár jegyzése 355,85 forintra emelkedett 354,74 forintról, a svájci franké pedig 405,01 forintra 404,01-ről.

Csütörtök reggeli jegyzésén a forint 2,7 százalékkal áll erősebben az év eleji kezdésnél az euróval, 4,6 százalékkal erősebben a dollárral és 0,3 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság