Eddig: 1 639 863 / 3 000 000 Ft, 75 támogató. Még8nap.
Légy része az igazságnak!

Megint csak gyengült a forint

Gyengült csütörtök reggelre a forint a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az eurót reggel hét órakor 379,05 forinton jegyezték az előző esti 378,27 forint után, a dollár jegyzése 345,94 forintra ment fel 345,00 forintról, a svájci franké pedig 385,81 forintra 384,31-ről.

A forint szerdán mintegy 2 százalékkal gyengült mindhárom devizával szemben azt követően, hogy az MNB alelnöke egy lapinterjúban felvetette annak lehetőségét, hogy a monetáris tanács jövő heti ülésén döntés születhet a kamatfolyosó szélességének módosításáról.

Csütörtök reggeli jegyzésén a forint 1,5 százalékkal áll gyengébben a hétfői kezdésnél az euróval, 1,9 százalékkal gyengébben a dollárral és 1,6 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

Az év eleje óta a forint erősödött mindhárom devizával szemben, 5,1 százalékkal az euró, 7,3 százalékkal a dollár és 4,4 százalékkal svájci frank ellenében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Tovább az oldalra