Mégis lesz idén Oladon bérmálkozás

Így döntött a szombathelyi püspök.

„Dr. Székely János megyéspüspök úgy rendelkezett, hogy lehetőséget biztosít a bérmálkozásra” – közölte pénteken lapunkkal az oladi egyházközösség plébánosa.

Gaál Sándor további részletekről egyelőre nem tudott beszámolni.

A püspök döntése azután született, hogy az oladi plébános bejelentette Idén senki nem lehet bérmálkozó a szombathelyi Oladi Általános Iskolában 2023. February 25. 07:04 : az idén senki nem bérmálkozhat a szombathelyi Oladi Általános Iskolában. Ő ezt azzal indokolta, hogy az érintett diákok nem jártak templomba.

Gaál Sándor döntését - amely nagy visszhangot váltott ki olvasóink körében - egy podcastban indokolta meg részletesen.

Most ezt változtatta meg a püspök rendelkezése.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet