Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Megjöttek a buszok, és kitört a kórházháború

Mozgalmas, ködös hetünk volt, így, vagy ennek ellenére nem panaszkodhatunk.

Kerülnénk mi az egész héten ránk települő járványt, de beette már magát a bőrünk alá, és napjaink tempóját ez határozza meg, és nem csak a kijárási tilalom miatt.

Az történt, hogy Nemény András polgármester elmesélte az aggályait Szombathelyen sincs elég orvos a lélegeztetőgépekhez 2020. November 10. 10:51 . Elmondta, hogy Szombathelyen sincs elég orvos a lélegeztetőgépekhez, és egyre nehézkesebben látja el a betegeket a Markusovszky kórház. Elmondta, hogy jelenleg 17 beteg fekszik a kórházban lélegeztetőgépre kötve, de Nemény András elmondta, hogy ennél többen is lehetnének, mivel több, mint 30 lélegeztetőgépe van az intézménynek. A probléma az, hogy nincs több orvos, aki üzemeltethetné ezeket. Ehhez jön hozzá, hogy egy hónappal ezelőtt már több orvost is áthelyeztek innen a győri kórházba, most pedig még többet terveznek.

Nemény András polgármester
Kiss Tamás

És ezzel elvoltunk majdnem egész héten. Mert ugyanis Nagy Lajos kórházigazgató a megyei napilapnak azt mondta, a Nemény által közölt "részinformációk és tévedések" Egy történet két olvasata - Pengeváltás Nemény András polgármester és a szombathelyi kórház között 2020. November 11. 11:08 alkalmasak a pánikkeltésre, a valóság az, hogy korábban igen, de jelenleg egyetlen markusovszkys orvos sem dolgozik a győri kórházban. Ami pedig az ágyakat és lélegeztetőgépeket illeti, 32 lélegeztetőgéppel rendelkező ágy áll a koronavírus-betegek rendelkezésére. Ezekből 14 valóban üres, de a polgármester állításával ellentétben mind a 32 lélegeztetőgép működtetéséhez megvan a szakszemélyzet. - Ezt pedig a polgármester csípőből cáfolta

dr. Nagy Lajos
Vágvölgyi Bálint

A vitához hozzá szólt Bokányi Adrienn képviselő Bokányi Adrienn: A szombathelyi és az összes magyarországi kórház rendkívül súlyos kapacitásbeli problémákkal küzd 2020. November 11. 19:07 is, aki szerint: A szombathelyi és az összes magyarországi kórház rendkívül súlyos kapacitásbeli problémákkal küzd. A városi képviselő saját családjának történetével válaszol arra, hogy a kórház főigazgatója rémhírterjesztőnek nevezte Nemény András polgármestert.

Koronavírus, mentőautó, mentő
koronavirus.gov.hu

És kikerekítve az egész történetet Kecskés László mondta el „Háborús helyzetben” - Kecskés László a Markusovszky koronavírus-helyzetéről 2020. November 12. 15:27 a véleményét a Markusovszky koronavírus-helyzetéről. A városi orvos-képviselő Nemény András kijelentéseire reagált, „pontosítva” a polgármester kijelentéseit, s egyben "háborús helyzetnek" nevezve a fennálló állapotokat.

Kecskés László
Facebook/Kecskés László

Ilyen hangulatban jöttek meg a v áros új buszai Videó: Új Mercedes csuklósbuszok álltak forgalomba Szombathelyen 2020. November 13. 07:36 . A hét modern jármű a vasi megyeszékhelyen szerdán állt forgalomba. A levegőből is megmutatjuk az indulásuk előtt felsorakozott buszokat, amelyek lényegesen komfortosabb utazást tesznek lehetővé az általuk leváltott korábbi járművekhez képest. Az új autóbuszokkal elsősorban az 5, 30Y, 5H, 8H, 9H, 10H, 1C, 1U, 2A, 2C számú vonalakon, illetve a 2E, 4E, 5E számú szerződéses járatokon találkozhatnak majd az utasok.

Új Mercedes csuklósbuszok álltak forgalomba Szombathelyen Fotó: 112Press
TM/Nyugat.hu

Ezekkel viszont este nyolc után már nem megyünk sehová, mert kijárási tilalom van épp Mikor nyolcat ütött az óra, Szombathely egy szempillantás alatt szellemvárossá változott 2020. November 12. 11:40 . Mi azonban merészen ott voltunk, merészen beszámoltunk, hogy mikor nyolcat ütött az óra, Szombathely egy szempillantás alatt szellemvárossá változott, és csak néha bukkantak fel a munkába igyekvők, kutyások, futárok és taxisok, valamint az utcákat és tereket rovó rendőrök.

rendőr autó a fő téren
Kiss Tamás

Csodálkozunk, ha ilyen helyzetben depressziósok leszünk? Nem, nem csodálkozunk egyáltalán, és tudjuk az ellenszert is. A varázsgomba A varázsgomba lehet az egyik leghatékonyabb szer depresszió ellen 2020. November 14. 07:16 lehet az egyik leghatékonyabb szer depresszió ellen. - Állapítottuk meg, Isten kezébe ajánlva magunkat.

Varázsgomba, pszichedelikus
pinterest.com

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely