Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megnézhetjük, mit alkottak a szombathelyi művészetis egyetemisták

Az ELTE Vizuális Művészeti Tanszék online diplomakiállítása bárki számára megtekinthető lesz.

Az ELTE Vizuális Művészeti Tanszék végzős képalkotás szakos hallgatói évről évre egy szakmai bemutatkozó, egy csoportos kiállítás keretében kapnak lehetőséget arra, hogy a hároméves képzés alatt szerzett ismereteikről egy-egy úgynevezett mestermunkán – vagy sorozaton – keresztül publikusan is számot adjanak – olvasható az esemény leírásában.

A végzősök diplomakiállítása minden évben a Szombathelyi Képtárban volt, de idén, a járványhelyzet miatt – mint sok más dolog – ez is az online térbe költözött.

Egy végzős hallgató tarot sorozata az online kiállításon
Budai Bálint

A megnyitó május 29-én, pénteken a kiállítás Facebook-eseményében kezdődik online közvetítéssel, a további részletek is itt hangzanak majd el. Egyelőre annyit tudhatunk, hogy maga a megvalósítás is rendhagyó lesz, ugyanis a műveket Budai Bálint 3D-ben modellezett virtuális kiállítóterében láthatjuk majd.

Budai Bálint 3D-ben modellezett kiállítótere
Budai Bálint

A kiállítást Dr. Bordács Andrea esztéta, az ELTE Savaria Egyetemi Központ Művészeti Tanszék vezetője nyitja meg.

Kilépő | az ELTE BDPK VMT diplomakiállítása

Art event by ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék on Friday, May 29 2020 with 100 people interested and 62 people going.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra