Megroggyant napozóágyak a szombathelyi Csónakázótó szigetén, kiégett lámpák a hídon és még Irénke néni táblája is eltűnt

Egy olvasói telefon után szétnéztünk a szombathelyi Csónakázótónál, ahol bár rend van, de azért akadnak gondok.

Madarak az esőben, akár ezt a címet is adhattuk volna a szombathelyi Csónakázótó körüli sétánk galériájának, de most nem az élővilág miatt látogattunk ki oda (elsősorban). Egy olvasónk jelezte, hogy egy-két léc elszabadult a napozóágyakon, a régi híd lámpái sincsenek túl jó állapotban és Irénke néni táblája is hiányzik.

Szombathely csónakázótó
A sérült napozóágyak - további képeink a galériában
Mészáros D. Zsolt

Minden jel szerint ismét az időjárás kezdte ki a köztéri bútorzatot, de az már nem bizonyított, hogy a hód a Csótó egyetlen vandálja, mert Irénke néni táblája nyomtalanul eltűnt arról a padról, ahol mindig ült.

Szombathely csónakázótó
Itt állt Irénke néni táblája
Mészáros D. Zsolt

Elküldtük kérdéseinket a SZOVÁ-nak, hogy tudnak-e a problémákról, mikorra várható ezek kijavítása, illetve, hogy tudnak-e bűncselekményről? Amint megtudunk valamit, frissítjük a cikkünket, addig pedig maradnak a szomorú esős képek a megrongálódott napozóágyakról, a törött lámpákról, az ázó galambokról és egy kíváncsi szürkegémről.

Szombathely csónakázótó
Törött lámpák
Mészáros D. Zsolt

Ugyanitt fél pár gyerekcipő várja tulajdonosát a fitnesz eszközöknél a padon!

Szombathely csónakázótó
Az elveszett kiscipő
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem