Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Valakinek baja volt az MMIK előtti hirdetőtáblával, és már jó ideje nem megy senki a segítségére

Hiába kérte az önkormányzat a budapesti kezelőt, hogy intézkedjen, még nem történt semmi.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már jó ideje összetörten búslakodik az MMIK előtt egy üveges hirdetőtábla, amit nem tudjuk, milyen okból kifolyólag, de szépen tönkretett valaki.

Kiss Tamás

Ha netalán a felgyülemlett frusztrációt akarta így levezetni az illető, az egyáltalán nem volt jó ötlet, hiszen balesetveszélyes is lett emiatt a reklámtábla közvetlen környéke, mivel nem lettek eltakarítva a kitört üvegszilánkok sem.

Kiss Tamás

Ennek pedig már több napja, sőt, lehet, hogy hete is, így megkérdeztük az önkormányzatot, hogy miért nem intézkedett még senki az ügyben, kihez tartozik a hirdetőtábla, lehet-e tudni, mikor rongálták meg, és esetleg keresik-e az elkövetőket?

A válaszból kiderül, hogy a hirdetőtábla nem önkormányzati tulajdonban és kezelésben van, de a hivatal már január 8-án levélben kérte a tulajdonost, egy budapesti székhelyű céget, hogy intézkedjenek.

Szombathely MJV

De egyelőre nem történt semmi. Szóval vigyázzon mindenki, aki arra jár.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra