Mégsem lesz élelmiszerbolt a szombathelyi Március 15. téren, igaz, a belvárosban kettő új is nyílik

Aztán majd kiderül, mennyit bír el a piac.

Már a múltkor is gyanús volt, hogy Szombathelyen elakadt a Március 15. téri élelmiszerbolt ügye. Korábban úgy volt, hogy itt Tom Market nyílik, az üzlet láthatóan el is készült, még fel is matricázták annak rendje és módja szerint. Aztán a nyitás egyre húzódott Néha igazat beszél a zuhanyhíradó – Újra lesz élelmiszerbolt a szombathelyi Fő téren March 24. 11:35 , és most már biztos, hogy nem lesz belőle semmi: a feliratok eltűntek és az üzlethelyiséget ismét hirdetik.

Lapunk próbálta megtudni, hogy megtudja, mi történt, de az üzlet tulajdonosan nem akart nyilatkozni.

Ismét kiadó a helyiség a Március 15. téren
Mészáros D. Zsolt

Néhány száz méterrel odébb viszont biztosan lesz új élelmiszerbolt a belvárosban. A Fő téren , a Rossman korábbi helyén láthatóan javában dolgoznak az üzlethelyiségen.

„Rajta vagyunk az ügyön, de kicsit megcsúsztunk a hűtött bútorokkal" – mondta megkeresésünkre Kiss Zoltán, a Szombathelyi COOP Zrt . vezérigazgatója, aki úgy gondolja, valamikor bő egy hónap múlva nyit majd a Fő téri üzletük. Kívülről nem látszik, de igen sok munka volt az átalakítással, egy hátsó új bejárattól kezdve az elektromos vezetékekig, de most a vége felé járnak.

Itt lesz az új élelmiszerbolt a Fő téren - Amikor ott jártunk, bent épp festők dolgoztak, de a bútorokra még várni kell
Józing Antal

Ahogy azt korábban írtuk Néha igazat beszél a zuhanyhíradó – Újra lesz élelmiszerbolt a szombathelyi Fő téren March 24. 11:35 , az üzlethelyiség eredetileg is a Coopé volt, eddig kiadták, most maguk hasznosítják, annál is inkább, mert régebben is működött itt élelmiszerbolt. Igaz, azóta elég nagyot változott a világ.

Mivel a parkolás nagyon nehezen megoldható a környéken, azzal számolnak, hogy főként a „táskás” és gyorsbevásárlók lesznek majd az új üzletben, amelynek az alapterülete 320-340 négyzetméter körül lesz.

A belváros szélén épülő Aldi-áruházról ennél sokkal kevesebbet tudunk. A cég nem reagált a legutóbbi megkeresésünkre, így nem tudjuk, hogy mikor nyílik a Szent Márton utcai üzletük.

Folyamatos a nyüzsgés a Szent Márton utcai építkezésen
Mészáros D. Zsolt

Hogy nem sokat kell rá várni, azt egyrészt abból gyanítjuk, hogy folyamatosan nagy a nyüzsgés az építkezésen, másrészt a cég már hirdetésben keresi a dolgozókat.

Szombathelyen egyébként megoszlanak a vélemények arról, hogy mekkora szükség van új élelmiszeráruházakra a belvárosban, a vitát most hamarosan eldönti a gyakorlat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság