Megszünteti a like gombot a Facebook-oldalakon a Facebook

A Facebook több változást is bejelentett az új oldal-élmény kapcsán, az egyik ezek közül az, hogy a követőkre összpontosítanak a like helyett.

A mai napon jelentette be a Facebook - több egyéb változás mellett - azt, hogy eltávolítja a like gombot az úgynevezett nyilvános Facebook-oldalakról, mint amilyen a cégeknek vagy híres személyiségeknek van. A Facebook magyarázata szerint a lépés oka, hogy egyszerűsíteni szeretnék azt, miként lépnek kapcsolatba az emberek a kedvenc oldalaikkal.

Mint írták, a lájkokkal szemben a követők azokat jelentik, akik frissítéseket szeretnének egy adott oldaltól. Ha pedig kizárólag a követői szám jelenik meg az oldalon, akkor egyértelműbb jelzést kapnak az oldalak tulajdonosai a követői bázisuk alakulásáról - tette hozzá a Facebook.

A Facebook emellett azt is jelezte, hogy egyszerűbb és könnyebben használható designt kapnak az oldalak, valamint külön hírcsatornát, hogy csatlakozni lehessen beszélgetésekhez, követni a trendeket, kapcsolatba lépni a rajongókkal.

Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech