Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Megvan a Facebook új neve – Nagy tervei vannak a cégnek

Előbb-utóbb ezt is megszokjuk.

A Facebook Inc. cég neve a jövőben „ Meta ” lesz – írja a vállalat hivatalos bejelentésére hivatkozva a Reuters .

A változást azzal indokolják, hogy a korábbi Facebook névhez egyetlen terméket kapcsolnak a felhasználók, holott ennél már sokkal többről van szó.

A Meta elnevezés a „metaverse” kifejezésre utal, amelyen egyféle megosztott, közösen használt virtuális valóságot értenek.

Minderről a cégvezér, Mark Zuckerberg beszélt egy csütörtök délutáni online konferencián, azt hangsúlyozva, hogy a Meta nyújtotta virtuális valóság összehozza majd a különböző applikációkat és technológiákat.

A Facebooknak jelenleg 2,9 milliárd felhasználója van, de az utóbbi időben sok kritika érte a profitéhsége miatt.

A bejelentés hatására a Facebook részvényei 3,7 százalékkal emelkedtek.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech