Megvették őket kilóra? Úgy tűnik, a soproni önkormányzatot nem zavarja, ha összemossák a propagandával

Sopronban városszerte találkozni lehet a Fidesz házi civiljeinek, a CÖF Kövess Minket 2022. Kft-jének hirdetéseivel. Csak közben ugyanazokban a buszvárókban meg a városi sikerpropaganda is helyet kapott. Hogy passzol ez így össze?

A CÖF már 2 éve és tavaly is lejárató kampányt indított cégével, a Kövess Minket 2022. Kft-vel. A Márki-Zay Pétert mocskoló, illetve az összes, soproniak számára irreleváns, ellenzékinek mondott politikust felvonultató HÁBORÚPÁRTIAK plakátkampányt most újabb követte: MEGVETTÉK ŐKET KILÓRA! A hirdetéseket ismerjük, azt is, hogy a dizájn eredetileg a Dead Kennedys zenekartól való, akik semmilyen engedélyt nem adtak arra, hogy ezt propagandacélokra használják.

Sopronban viszont az az érdekes helyzet is előállt, hogy sok buszváróban egymás mellé került a lejárató kampány és az önkormányzat sikerpropagandája. A város által bérelt reklámfelületek többségéről ugyanis az elmúlt néhány hétben lekerültek a még el sem kezdődött barlangszínházi szezon rendezvényplakátjai, helyüket pedig a LENDÜLETBEN! kampány hirdetései váltották fel, melyek az elmúlt 4-5 év soproni fejlesztéseit vonultatják fel.

Vajon az önkormányzat hogy mehetett bele abba, hogy a kormánypropaganda és az általuk közzétett sikerpropaganda egy hirdetési felületen jelenjen meg? Nem érzik kellemetlennek ezt a kettősséget?

Megvették őket kilóra? Úgy tűnik, a várost nem zavarja, ha összemossák a propagandával
visitor
Megvették őket kilóra? Úgy tűnik, a várost nem zavarja, ha összemossák a propagandával
visitor
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Ha további híreket és információkat is szeretne megtudni Sopronból és környékéről, iratkozzon fel az enyugat.hu facebook oldalára

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem