Mészáros Lőrinc is megmondta: Legyetek bátorak!

Novák Előd nem normális. A Mi Hazánk Mozgalom nem normális. Rezeda publicisztikája.

A Modern család nevű amerikai sorozatban Mitchell és Cameron, a meleg házaspár akkora szeretetben neveli Lilyt, a Vietnámból adoptált előbb kicsi, később már egészen nagy lányt, amekkorát Novák Előd – és a Mi Hazánk – el sem tud képzelni. Az ő hazájuk ilyen nagybajuszos sudribunkó haza, viszont nem az enyém. A Modern Család nevű sorozatban senki nem lobogtat szivárványos zászlókat, mert abban a kultúrában, amit a film megmutat, erre nincs szükség.

Magyarországon – ami az ő hazájuk –, szükséges ilyen zászlókkal felhívni a figyelmet arra, hogy a magyar Mitchellek és Cameronok úgy élhessenek, mint az – e szempontból álomszerű – amerikai sorozatban. A szivárványos zászló nem családról szól, hanem jogokról. Novák Előd hülye és fasiszta – mint a Mi Hazánk is –, amikor emberek egy csoportjától jogokat tagad meg, bár nincsenek egyedül. Így gondolkodik és ebben tevőlegesen részt vesz a KDNP és a Fidesz is. Ilyen az ő hazájuk, ami nem a miénk.

Novák Előd letépte a fővárosi városházáról a szivárványos zászlót. Novák Előd „szivárványos rongy” című előadása a fővárosi városházánál 2020. August 17. 07:11

Bátor volt, elszánt és tervszerű, vitt magával egy tizenöt méteres létrát, a megszerzett zászlót egy nagy futással egy kukába vitte, majd megadta magát a rendőri erőknek.

Segítettek neki aktivisták is, ez volt a nagy zászlószerző akció, amitől majdnem ilyen Pál utcais feelingje lett az egésznek. Ja, nem. Egy nappal előtte a Ferencvárosban ilyen símaszkosok tettek ugyanilyet, ők még ugráltak is a zászlón, fel is gyújtották. Róluk megállapítható volt, hogy aljanépek, ezek szerint Novák Előd is az. És mit mondjunk a kedves vezetőről, aki e tekintetben hasonképp gondolkozik, ugye.

Olyan húsz-huszonöt évvel ezelőtt, amikor hasonló kaliberű kipcsak-magyarok izraeli zászlót égettek, ugyane összefüggések miatt neveztem a televízióban O. V.-t a csőcselék vezérének. Ez akkor annyira új megközelítés volt, hogy föl akartak érte kötni, országos visítás lett, pedig csak megelőztem a koromat a ráismeréssel. De itt nem rólam van szó, hanem a NER szellemi állapotáról, amely gyalázatos képet mutat. Még a ferencvárosi történések kapcsán volt olvasható olyan jóváhagyás a sajtófogyasztó nagyközönségtől, hogy a zászlótapodó-égetők jól tették, amit tettek.

Novák Előd megnyugodhat, nincsen egyedül, sőt, sokan van, és még többen lesz. Egy olyan országban, ahol a nemzet gázszerelője ad filozofikus életvezetési tanácsokat az ifjúságnak, minden előfordulhat, pedig ez is megtörtént. A Mészáros Alapítvány már négy éve ösztöndíjjal támogatja a Váli-völgy fiataljainak felsőfokú tanulmányait, amit idén is folyósítanak (derék dolog). Viszont a támogatottak meghallgathatták a gázszerelő buzdító szavait is, ahogyan belebocsátja őket az életbe minden bölcsességével, amitől az ember úgy érzi, sírni volna jó, hogy slágerekben gondolkodjunk.

A gázszerelő betű-, és gondolathív útmutatásaiból falatozunk most: „ Elsősorban dolgozni kell mindig, folyamatosan. Munka, munka, munka…Lesznek akadályok, lesznek sikertelenségek, lesznek sikerek, kisebb-nagyobb sikerek, de az igazi az, amikor eléritek a legnagyobb sikert az életetekbe. Azt nehéz megfogalmazni, hogy mi a legnagyobb siker az életetekbe, a munkátok, a családotok, ezt nehéz azt hiszem még így eldönteni, ebben a korban…Valaki egyáltalán a bátortalansága miatt nem tud az életbe sikert elérni. Úgyhogy ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek…

Aztán bátorak lesznek, és zászlókat tépkednek, bár a gázszerelő nem erre gondolt. Nem tudni, a gázszerelő mit akart ezzel a bátorakkal, bár kicsit elébb kifejtette, hogy az életről sok mindent gondol ő maga is, ami megnyugtató. Ezek így együtt, Novák Előd és a gázszerelő nívója, a kilátástalan sötétség és a mérhetetlen arrogancia párosulva a totálisan hiányzó érzelmi intelligenciával olyan elegyet alkot, amit nehéz szavakkal leírni, igaz, egy betűkből alkotott született rá: NER. Viszont ezeknek fogalmuk sincs az életről, csak úgy vannak a maguk agytörzsi nívóján. És rohadt sokan vannak.

Rezeda blogját itt olvashatja!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény