„Mindenki biciklizhet Magyarországon??? Állampolgári jog?” - Láthatóan sietett a szombathelyi ételfutár

Olvasónk felháborodott. És ön?

Ismét olvasói videót kaptunk a szombathelyi közlekedésről. A leírás szerint a felvételek pénteken a Mátyás király utcában készültek.

A két (általunk összefűzött) videón az látható, hogy egy biciklis ételfutár a csavarbolt udvarából kihajtva, az úttest bal oldalán, a forgalommal szemben halad a következő kereszteződésig. A férfi közben egy kézzel tartja a kormányt, a másikkal telefonál.

A hátsó kamera felvételéből az látszik, hogy ezek után a kerékpáros irányjelzés nélkül, jobbra nagyívben bekanyarodik a Légszeszgyár utcába.

„Mindenki biciklizhet Magyarországon??? Állampolgári jog?”

- teszi fel a költői kérdést olvasónk.

Talán nem árulunk el titkot, ha elmondjuk, hogy a felvételeket nézve kisebb polémia alakult ki a szerkesztőségben.

Arról nem volt vita, hogy a kerékpáros durván megszegte a közlekedési szabályokat, a mutatvány veszélyességéről azonban megoszlottak a vélemények.

Ön mit gondol róla?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem