Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A madár az ász? - ki a galambokkal a lakótelepről

Mindent ellepnek Szombathelyen a szárnyas patkányok, és ahol ott vannak, oda is piszkítanak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Betegségeket terjesztenek, elüldözik a többi madarat, haszontalanok és csak a mocsok marad utánuk, mert telesz*rnak mindent. Ezek a városi galambok befészkelik magukat mindenhova, a kiirtásukra tett kísérletek pedig jobbára csak kísérletek maradnak, annyian vannak. Miért nem képes egyetlen városvezetés sem érdemben foglalkozni ezzel a problémával? A nyugdíjasokra kár hivatkozni, mert ha nagyon akarnak, akkor biztosan találhatnak magunk olyan vadon élő állatot, amit érdemes etetni. A parazita galamboknak nem a lakótelepen lenne a helyük.

Költő galamb, csak ez sajnos nem poéta, hanem parazita
olvasói fotó
Jól látható, mit hagynak hátra
olvasói fotó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés