A madár az ász? - ki a galambokkal a lakótelepről

Mindent ellepnek Szombathelyen a szárnyas patkányok, és ahol ott vannak, oda is piszkítanak.

Betegségeket terjesztenek, elüldözik a többi madarat, haszontalanok és csak a mocsok marad utánuk, mert telesz*rnak mindent. Ezek a városi galambok befészkelik magukat mindenhova, a kiirtásukra tett kísérletek pedig jobbára csak kísérletek maradnak, annyian vannak. Miért nem képes egyetlen városvezetés sem érdemben foglalkozni ezzel a problémával? A nyugdíjasokra kár hivatkozni, mert ha nagyon akarnak, akkor biztosan találhatnak magunk olyan vadon élő állatot, amit érdemes etetni. A parazita galamboknak nem a lakótelepen lenne a helyük.

Költő galamb, csak ez sajnos nem poéta, hanem parazita
olvasói fotó
Jól látható, mit hagynak hátra
olvasói fotó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem