Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Most áruházi lopáson kapták a debreceni katonaiskola növendékeit

Ez az az iskola, ahol tavaly a diákok egymás lefogásával, lekötözésével szórakoztak, ami egy esetben anális szexuális zaklatásig fajult.

A Kratochvil Károly Honvéd Középiskola több diákját lopáson kapták a debreceni Tesco áruházban január végén - tudta meg belső forrásokból a hvg.hu . A nagyáruházba az esti órákban betérő, felsőbb évfolyamos tanulókat a biztonsági szolgálat érte tetten, és az ilyenkor bevett módon riasztották a rendőrséget. Nem kis tételről volt szó, és a diákok több informátor szerint alkoholt és óvszert loptak.

A lap az ügyben megkereste az iskolát és a minisztériumot, azonban azt a választ kapták, hogy „az eset kapcsán nem áll módunkban bővebb tájékoztatást adni”. Azt is megjegyezték azonban, hogy „a cselekményben érintett diákok már nem az iskola növendékei".

A lap még megjegyzi, hogy ilyen esetek nyilván az ország bármelyik iskolájának tanulóival megeshetnek, de kérdés, hogy az elvileg szigorú rendben, katonai kiképzést idéző foglalkozással trenírozott tizenévesek körében mégis miért fordul elő ilyesmi.

Tavaly nyáron azzal került be a hírekbe Anális zaklatásba fordult a lekötözős játék a debreceni honvédiskolában 2019. July 04. 08:03 az állami honvédiskola, hogy diákjai egymás lefogásával, lekötözésével szórakoztak, ami egy esetben anális szexuális zaklatásig fajult.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra