Most éppen a Pécsről Szombathelyre tartó gyorsvonat késik

Múltkor a Szombathelyről 17:05-kor induló vonat hajnali fél háromkor futott be Pécsre. Most pedig egy reggeli baleset miatt egyelőre úgy néz ki, hogy csak két órát csúsznak.

Mi is megírtuk és az országos sajtót is bejárta, hogy a legutóbbi hosszú hétvégén a Szombathelyről Pécsre tartó személyvonat röpke öt órás késéssel, hajnali fél háromkor ért célba. Ez pedig amiatt történt, hogy meghibásodott a mozdony, majd a Pécsről vontatásra küldött mozdony is lerobbant.

Most pedig olvasónk arról értesített minket, hogy ugyanezen a szakaszon ma ismét késnek a vonatok. Fia a 6:15-kor Pécsről Szombathelyre közlekedő gyorsvonattal indult haza. Indulás után 40 perccel azonban a szigetvári vasútállomáson több mint 2 órán keresztül várakozott a vonat, 6:53 helyett 8:42-kor indult tovább. Az utasokat nem tájékoztatták, hogy 123 perces késésre kell számítaniuk és 10:45 helyett várhatóan 12:49-kor érkeznek csak Szombathelyre.

Miközben olvasónkkal e-maileztünk, megtudtuk, hogy egy reggel hat órakor történt baleset miatt késnek a vonatok Pécs és Szombathely között. Darány és Szigetvár között ugyanis szerszámos kiskocsinak ütközött egy személyvonat. Szerencsére senki sem sérült meg, de az érintett szakaszt lezárták. Nyolc óra körül már újra közlekedhettek a vonatok Szigetvár és Darány között, de a csúszás behozásához még sok idő kell, így a MÁV az utasok türelmét kéri.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem