Eddig: 1 716 363 / 3 000 000 Ft, 82 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Most hét végén döntés születhet az árstopokról

De jövő héten mindenképp.

Nagy esély van arra, hogy a kormány még ezen a héten összeül, de legkésőbb a jövő héten azonban biztosan dönt az üzemanyagok és az érintett élelmiszerek rögzített áráról – értesült a VG .

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a múlt heti kormányinfón Kormányinfó: 25 százalékos gázcsökkentést ír elő a kormány az állami intézményekben 2022. September 08. 10:45 azt mondta, hogy az árstopok október 1-jével járnak le, „tehát a következő kormányülésen fogunk dönteni róluk. Ez vagy a jövő héten, vagy két hét múlva esedékes. Ha a jövő héten, akkor biztos, hogy nem szerdán” . A VG úgy tudja: határozott esély van arra, hogy a kabinet még ezen a hétvégén, szombaton összeül.

Emlékeztettek: az üzemanyagok árát tavaly november közepén, éppen tíz hónapja maximálták 480 forintban, a kristálycukor, a búzafinomliszt, a finomított napraforgó-étolaj, a házi sertéscomb, a csirkemell, a csirke far-hát és az ultramagas hőmérsékleten hőkezelt, 2,8 százalékos zsírtartalmú tehéntej árát pedig február 1-jétől, lassan nyolc hónapja rögzítették.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek