Eddig: 1 716 363 / 3 000 000 Ft, 82 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Most, hogy ingyenes a parkolás Sárváron, valaki rögtön két helyet is elfoglalt magának

Ha ingyen van, akkor miért ne?

Nemrég írtunk arról, hogy Sárvár egyetlen fizetős parkolója is ingyenessé vált Újból ingyenes a parkolás Sárvár egész területén 2017. July 26. 20:35 . Most olvasónktól kaptunk egy képet a parkolóból, amin az látszik, hogy mennyire örülnek a sárváriak az ingyen helyeknek. Valakinek rögtön kettő is kellett belőle!

Olvasó

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem