Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tanárok állítanak ki a Művészetiben

Méghozzá sokféle művészeti ágban - festménytől kezdve a videókon át a szobrokig.

A Szombathelyi Művészeti Szakközépiskolában nyílt csütörtökön kiállítás az ott dolgozó művésztanárok munkáiból. Textil, szobor, festmény, fotó, ékszer, videó s még sorolhatnánk - mint ahogyan a kiállítók neveit is, hiszen tizennégyen vannak.

Kiállítás a Művészeti Szakközépiskolában
Garai Antal Atom

A művészeti szakképzés megújításához kapcsolódó EU-s projekt keretében, a Kreatív gondolkodás fejlesztése címmel érkeztek a szombathelyi társintézménybe a Budapesti Képzőművészeti Szakközépiskola tanárai, hogy előadásokon, beszélgetéseken és műhelybejárásokon vegyenek részt. Ehhez kapcsolódóan nyitották meg tegnap délután a helyi művésztanárok munkáiból összeállított csoprtos kiállítást az iskolában. A kiállítók közül többen is vannak, akik már ezen az 1991-ben indult képző- és iparművészeti tagozaton voltak növendékek.

A kiállítást az iskola nyitva tartási idejében bárki megnézheti. A kiállítók névsora:
Bonyhádi Károly, Károlyi Anna, Koller László, Masszi Ferenc, Mengesz Ágnes, Nagy Róbert, Sellyei Tamás Ottó, Somogyi Tamás, Szalai Veronika, Torjai Valter, Varga Bernadett, Veres Éva, Veres Gábor, Vörös Máté

Kiállítás a Művészeti Szakközépiskolában
Kattintson a fotóra a képgalériáért!
Garai Antal Atom

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra