Jönnének, de hosszú távra

Halmosi Péter és Nagy Gábor is a Szombathelyi Haladásnál fejezné be pályafutását. Előbbi menedzserével felvette a klub a kapcsolatot.

Alighanem a téli átigazolási szezon legnagyobb szenzációja lenne, ha Halmosi Pétert sikerülne a Szombathelyi Haladáshoz csábítani. A focista jelenleg éppen autóval tart Magyarországra. Dover előtt nem sokkal értük utol.

– Jelenleg úton vagyok Szombathelyre – mondta érdeklődésünkre Halmosi Péter, akinél arról érdeklődtünk, hogy milyen hosszú távú szerződést szeretne kötni a Haladással. Ha egyszerűen akarok fogalmazni, akkor azt mondom: életem végéig szólót. De komolyra fordítva a szót, én három és fél, négy és fél éves szerződést szeretnék, de természetesen, ha utána még focizok, akkor sem akarok elmenni Szombathelyről. Van előrelépés az ügyemben, menedzseremmel felvette a kapcsolatot Illés Béla. Egyetlen egy vágyam van, hogy az NB1-ben játszó Haladás játékosa legyek pályafutásom végéig. Azt várom azoktól, akik a klubot képviselik, hogy őszinték legyenek. Mondják el, mik a csapat hosszú távú lehetőségei, szeretnék tisztán látni. Nincs kedvem ahhoz, hogy fél év múlva ismét csapatot keressek magamnak.

A cipruson tartózkodó Nagy Gábort, a Haladás másik kiszemeltjét egyelőre nem tudtuk elérni. De a focista Halmosihoz hasonlóan többször jelezte, hogy szívesen visszatérne Szombathelyre, de Ő is hosszú távra és minden bizonnyal pályafutása végéig tervez a Rohonci úton.

A nyugat.hu úgy tudja, bár meglenne a pénz a focistákra, de a Haladás ügyvezetője csak fél plusz 3 éves szerződést kínálna a játékosoknak, azzal a kikötéssel, hogy ha kiesünk vagy nem jön plusz szponzor és nem lesz meg a fedezet a fizetésükre, akkor nyáron elmehetnek máshova.

Ez azonban, ahogy Halmosi nyilatkozatából is kitűnik, elfogadhatatlan a játékosoknak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Főanyag1