Nagy változás jön a Windowsnál

Minden felhasználót érinteni fog.

Általában évente kétszer jön frissítés Windowsra, néhány kisebb változással, újítással és a hibák kijavításával. Erre most tavasszal fog sor kerülni, a CNN értesülései szerint viszont ősszel már egy sokkal nagyobb update-tel rukkol elő a Microsoft: teljes dizájnváltáson esik majd át a Windows 10.

És ezt honnan tudjuk? Onnan, hogy a CNN kiszúrta, hogy a Microsoft nemrég meghirdetett néhány új állást, mivel egy nagy dobásra készülnek. Szó esik a hirdetésben vizuális megújulásról, fiatalításról és grandiózus tervekről is. Bár a szövegen azóta változtattak, kicsit visszafogottabb lett a hangvétele, de tulajdonképpen így is az a lényeg, hogy bizonyítani szeretnék, hogy a Windows a legjobb operációs rendszer a piacon.

Állítólag teljesen megújul a Start menü, a fájlkezelő, a műveletközpont és a tálca is. A tablet-használók pedig egy újratervezett virtuális billentyűzetnek örülhetnek, amelyen könnyebben hozzá lehet majd férni az emojikhoz. Eddig nagyvonalakban ennyit tudni, de ezekhez igazítanak majd minden mást is.

A Windows 10 nagy ráncfelvarrásról egyébként már régóta pletykáltak, de a Microsoft egyelőre nem kommentálta a híreket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech